MP mod pro Just Cause vyjde příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MP mod pro Just Cause vyjde příští týden

MP mod pro Just Cause vyjde příští týden

David Plecháček

David Plecháček

13. 7. 2017 14:17
Reklama

Jestli si u nějakých her představujeme ideální multiplayer, je to buď hra, v níž něco tvoříte, nebo hra, kde musíte naopak udělat co největší paseku. Proto je velká škoda, že takové třetí Just Cause, které vyšlo už před dvěma lety, ho nemá. Ale když nevíte coby, najdete to u moderské komunity.

Skupina, která si říká nanos GbR, totiž multiplayerovou složku vytváří. A co víc, fanouškovský projekt se zanedlouho dočká plného vydání. Už 20. července si jej budete moci stáhnout z těchto stránek a předvést v Just Cause, co to znamená dvojitá zkáza.

Tým nanos už vydal preview verzi loni v září. Od té doby ale pracoval na tom, aby po všech stránkách fungoval tak, jak má. Zdá se, že jde o velice komplexní nástroj, který si může snadno přizpůsobit každý ku obrazu svému. A především tak nepřijdete o nic ze zábavnosti otevřeného světa Just Cause.

Studio Avalanche, které za sérií stojí, tento mód oficiálně posvětilo. I to svědčí o tom, že to moddeři myslí vážně. Pokud JC3 ve své sbírce nemáte, můžete jej na Xzone.cz pořídit za 899 korun. Samozřejmě si jej můžete pořídit i na konzolích, ale tam budete odkázáni sami na sebe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama