Demo The Surge vyjde na všechny platformy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Demo The Surge vyjde na všechny platformy

Demo The Surge vyjde na všechny platformy

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 7. 2017 08:17 1
Reklama

Akční RPG The Surge od týmu Deck 13, který nám v minulosti přinesl žánrově příbuzné Lords of the Fallen, bylo minimálně příjemným překvapením. Svěží přístup k zavedeným Souls mechanismů, velmi pohledná grafika a originální zasazení patří k jednoznačným silným stránkám titulu, chabý design úrovní a ne zrovna poutavý příběh bohužel patří mezi velké pihy na kráse. Však si přečtěte naši recenzi. Pokud byste si The Surge rádi vyzkoušeli, ale nechcete rovnou investovat těžce vydělané peníze, máme pro vás dobrou zprávu.

Vývojáři totiž na Twitteru oznámili, že již příští týden vydají hratelné demo, a to na všechny platformy, kde je hra dostupná. Zahrát si tedy budete moci na PS4, Xboxu One i na PC. V dalším příspěvku navíc slibují, že na PS4 Pro bude mít hra veškerá vylepšení, známá z plné verze, tedy dynamické 4K rozlišení, podporu HDR nebo 60 FPS při 1080p.

Bohužel zatím nevíme, jak velkou část hry bude demo obsahovat. Předpokládáme, že předvede první lokaci včetně souboje s prvním bossem, i tak by se jednalo o poměrně velkorysou nabídku, z níž už lze vyčíst, zda vás hra bude bavit i nadále. Hra se v uplynulých dnech dočkala nového patche na konzolích, brzy by měl dorazit i na PC. Jeho kompletní obsah naleznete pod tímto odkazem.

Studio Deck 13 se zatím nepochlubilo svými plány do budoucna. Jestli nás čeká rozšíření pro The Surge, nebo rovnou napnou své síly ke zcela novému projektu, to je zatím ve hvězdách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama