Funcom vydal masivní update Conan Exiles
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Funcom vydal masivní update Conan Exiles

Funcom vydal masivní update Conan Exiles

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 7. 2017 11:07 1
Reklama

Norská společnost Funcom se o své aktuální MMORPG Conan Exiles pečlivě stará a s blížícím se vydáním verze pro Xbox One vydala nový update, který do hry přidává pořádnou porci obsahu. A není divu, z vašeho disku si ukousne bezmála 12 GB.

Jednou ze zásadních novinek je představení nového systému šplhání, díky němuž můžete mapu zkoumat zcela novým způsobem. Funguje ale velice podobně jako v The Legend of Zelda: Breath of the Wild, takže pokud vám uprostřed cesty dojde stamina, čeká vás strmý pád. Totéž platí pro situace, kdy vám nepřítel způsobí poškození, je tedy třeba mít se na pozoru před tím, kam polezete a jak dobře jste kryti před potenciálními obránci. Váha zbroje bude mít na lezení vliv, pomoci vám ale mohou například speciální rukavice či boty.

Dalším novým prvkem je vyhledávání zajímavých bodů na mapě, za jejichž objevení budete odměněni zkušenostními body a také větším přehledem o historii a mytologii herního světa. Z dalších úprav a oprav můžeme vypíchnout například vyřešení problému s instatním respawnem nepřátel, 20% redukci požadovaných zkušenostních bodů na získání nové úrovně a také přechod z Unreal Engine 4.12 na verzi 4.15. Kompletní obsah updatu naleznete pod tímto odkazem. Vývojáři vydání updatu také doprovodili novým videem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama