Taliona doprovodí na trh nová mobilní hra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Taliona doprovodí na trh nová mobilní hra

Taliona doprovodí na trh nová mobilní hra

David Plecháček

David Plecháček

11. 7. 2017 15:13 2
Reklama

Zatímco pokračování příběhu ze Středozemě z Middle-earth: Shadow of Mordor už dávno nemá vyjít v srpnu, ale Warner Bros. jej plánují na říjen, musíme svou zvědavost namířit na něco jiného. Co třeba na mobilní trh, kde, podle všeho, vyjde stejně jako na ostatních zařízení hra pojmenovaná Shadow of War?

Nejedná se o žádnou kopii, alespoň podle dostupných informací, která by se chtěla přiživit na hře od Monolithu. Podle všeho se totiž vážně jedná o titul, jenž má Shadow of War doprovodit na trh. Mobilní „Mordor“ údajně vyjde i na Androidu a na iOS. Otázka je, kdy hra vyjde – na internetu jsou totiž k vidění už některé gameplay záběry.

Pokud máte v plánu cestu na Filipíny, rozhodně byste měli zamířit na tamní store, protože z tamního trhu lze novinku stáhnout. V ostatních regionech se hra nachází ve fázi uzavřené betaverze. Monolith ani vydavatelství Warner Bros. zatím neprozradilo, kdy popisovaná novinka vyjde, ale karta hry byla vytvořená 6. července s popisem, který přesně odpovídá velké hře pro PC a konzole.

Otázkou zůstává samotná náplň. Podle náznaků nebudou chybět RPG prvky jako je levelování postav. Hráči se ujmou jak Taliona, tak ale i Gandalfa, Gluma nebo Galadriel. Bitvy se odehrávají v reálném čase a stejně jako v případě hlavního titulu, i zde si vás skřeti pamatují a reagují na vaše akce.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama