Artworky a datum vydání DLC pro Nioh
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Artworky a datum vydání DLC pro Nioh

Artworky a datum vydání DLC pro Nioh

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 7. 2017 09:01
Reklama

Akční RPG Nioh od Team Ninja si v naší recenzi poprávu vysloužilo absolutní hodnocení a pokud momentálně sháníte optimální náhradu za dokončenou sérii Dark Souls, něměl by vám příběh sivého samuraje Williama Adamse uniknout. Dočkali jsme se už i prvního rozšíření a na dveře klepe to druhé.

Již včera vývojáři oznámili, že nové DLC s názvem Defiant Honor vyjde 25. července. V rámci jeho příběhu navšívíme hrad v Ósace, největší a nejlépe bráněnou pevnost období Sengoku. Kromě nové zbraně, jíž bude tonfa, a nové zbroje se dočkáme také nových jókai a také nových duchovních ochránců. V rámci příběhu se setkáme s legendárním válečníkem Jukimurou Sanadou, úhlavním nepřítelem Iejasu Tokugawy. 

Vztahy mezi oběma klany jsou velice napjaté a Sanada tedy připravuje své síly ke střetu zbudováním pevnosti Sanada Maru. A právě tam povedou i Williamovy kroky. Vývojáři nyní poskytli i několik nových artworků, na nichž si můžete prohlédnout pevnost, Jukimuru Sanadu spolu s jeho duchem Kirinem a především novou zbroj s působivým parožím. Nioh je k dispozici exkluzivně na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama