Waking Titan odkazuje k letnímu updatu NMS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Waking Titan odkazuje k letnímu updatu NMS

Waking Titan odkazuje k letnímu updatu NMS

David Plecháček

David Plecháček

10. 7. 2017 11:59 2
Reklama

O No Man’s Sky jsme od březnového masivního updatu Pathfinder neslyšeli. Možná vás překvapí, že to je částečně i kvůli tomu, že Hello Games pravděpodobně (spolu)pracují na alternativní hře Waking Titan (také známá jako Project WT). Hry alternativní reality jsou projekty využívající reálný svět jako platformu. Příběh se pak posouvá za pomoci různých médií. Právě Waking Titan je hrou nějakým způsobem napojenou na No Man’s Sky.

Waking Titan skrývá mnoho tajemství, které se hráči snaží rozluštit. Někteří lidé na subredditu stejně jako někteří youtubeři dostali do rukou balíčky očíslované od jedničky do šestnáctky, jenž vedou k různým tajemstvím ve hře. Pokud vás Waking Titan zajímá více, doporučuje navštívit Reddit, kde se dozvíte víc.

Nás ale zajímá jedna z těchto skrytých hádanek, která vedla k PDF souboru, v němž stojí: „Chtěli bychom vyjádřit naší vděčnost všem, kteří se podíleli na Mercury Subroutine. Doufáme, že jste si užili všech 180 přístupových identifikačních kódů, a doufáme, že oceníte i další zajímavé artefakty, které pro vás do budoucna chystáme.“

Zpráva pokračuje: „Chceme tento proces udržovat až do zkompletování projektu Waking Titan, tedy až do srpna. Je důležité zmínit, že se vážně těšíme na fázi 2 a 3. Data z Mercury Subroutine budou dláždit cestu k nový zážitkům verze 1.3 známého světa. Těšíme se, až úspěšně završíme náš jedinečný experiment. S pozdravem, S.M.“

Jste zmatení? Chápeme vás, proto je potřeba zprávu dešifrovat nebo alespoň rozklíčovat některé stěžejní prvky. Sto osmdesát přístupových identifikačních kódů odkazuje ke 180 hrám, které byly v minulosti rozdávány skrze Waking Titan. Verze 1.3 pak pravděpodobně odkazuje k novému updatu, přičemž jak zpráva říká, mohli bychom se ho dočkat už v srpnu.

No a tím nejzřejmějším vodítkem je pak podpis, respektive iniciály SM – Sean Murray. V jakém ohledu No Man’s Sky zlepšil předchozí Pathfinder update jsme vám ukazovali ve videu. Původní hru obohatil výrazně. Nalákal vás zpátky do hry? A nalákal by vás nový update respektive zajímavý projekt Waking Titan? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama