Svět Spider-Mana bude skutečně velký
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Svět Spider-Mana bude skutečně velký

Svět Spider-Mana bude skutečně velký

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 7. 2017 12:38 5
Reklama

Když jsme letos na E3 poprvé viděli nového Spider-Mana skutečně v akci, možná jste zaregistrovali Davidovo pochybování nad tím, zda se bude hra odehrávat ve skutečném otevřeném světě. Pochybnosti byly zahnány, New York bychom si měli bez omezení a navíc bude údajně pořádně veliký.

Fanoušky velikost světa samozřejmě velice zajímá a na Twitteru se vývojářů z Insomniac Games zeptali, zda bude velikost světa srovnatelná třeba se třetím Zaklínaček. Vývojáři zmínili, že tak specifické srovnání není v jejich silách, pochlubili se však, že herní svět Spider-Mana bude několikanásobně větší než Sunset City, tedy dějiště jejich předchozí hry Sunset Overdrive pro Xbox One z roku 2014. S ohledem na to, že dějiště ztřeštěné akce nepatřilo k nejmenším, máme se nač těšit.

Mezi další aktuální zprávy patří nedávné oznámení, že Peter Parker v chystané hře provozuje své superhrdinské řemeslo již osmým rokem a je tedy v tom, co dělá, opravdu dobrý. Nemusíme se tedy bát, že bychom v jeho kůži prožívali takové patálie, které momentálně v kinech předvádí Tom Holland ve snímku Spider-Man: Homecoming. Vývojáři také prozradili, že v životě Petera Parkera figuruje nějaké děvče, je to ale jako vždy komplikované. Ve hře se objeví i Miles Morales, který bude v příběhu hrát důležitou roli a ne jen nenápadný štěk.

Co se týče data vydání, konkrétní informace stále nemáme. Insomniac Games nedávno na produktové stránce uvedli termín 30. června 2018, ale později upřesnili, že se jedná o zástupné datum, které souvisí s koncem fiskálního období. Víme také, že na běžné PS4 hra poběží v 1080p a 30 FPS, na PS4 Pro pak ve 4K díky technologii Temporal Injection, rovněž ve 30 FPS. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama