EA/Origin Access rozšíří Titanfall 2 a BF1
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA/Origin Access rozšíří Titanfall 2 a BF1

EA/Origin Access rozšíří Titanfall 2 a BF1

David Plecháček

David Plecháček

10. 7. 2017 08:50 9
Reklama

Nastalo léto a to je pro někoho synonymem herního sucha. Možná i pro společnost Electronic Arts, která se rozhodla, že v rámci svých programů EA respektive Origin Access nadělí jejím předplatitelům několik her zdarma. Pokud si chystáte udělat zásoby na letní dlouhé večery, možná byste měli ještě chvíli počkat.

Počínaje dneškem budou všechna DLC ke Star Wars Battlefront zdarma. Hra samotná je v rámci EA Access zdarma už nějaký čas, ale od teď jsou Hvězdné války konečně kompletní. Jak už jsme říkali několikrát, všechny čtyři rozšíření základní hru mění k nepoznání. Obsahově relativně chudou hru rozšiřují ve všech směrech. Ať už to jsou nové mapy, noví hrdinové nebo nové herní režimy.

Ale to není to největší překvapení. Někdy od teď do září se oba dva vaulty rozšíří o Battlefield 1 a Titanfall 2, největší hry z portfolia EA loňského podzimu. Na Originu navíc přibudou simíci, The Sims 4: Digital Deluxe Edition. Vedle toho ale bude k dispozici Oxenfree a Rebel Galaxy. Datum, kdy se tak stane, ale prozatím nevíme.

Když už je řeč o EA a Origin Access, majitelé předplatných budou moci hrát FIFA 18 s předstihem. To samé bude možné na Xboxu One s  NHL 18, NBA Live 18 a Madden NFL 18. Ani u těchto her ale nevíme, od kdy to bude možné. Můžeme ale očekávat, že to bude sedm dní před launchem každé z her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama