Po roce od vydání MMO od Sony končí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Po roce od vydání MMO od Sony končí

Po roce od vydání MMO od Sony končí

David Plecháček

David Plecháček

7. 7. 2017 12:35 14
Reklama

Není na trhu ani rok a už se objevila zpráva, že se život MMO od Sony chýlí ke konci. Když jsme viděli poprvé projekt od Q-Games a Japan Studio The Tomorrow Children, mysleli jsme, že se koncept mezi hráči uchytí a mohlo by se jednat o zajímavou „socialistickou“ alternativu pro Minecraft. Ale protože se jednalo o průměrný titul, k hráčům si cestu nenašel. A tak končí.

Se zprávou přišel magazín Gematsu. Ten uvádí, že se servery Dětí zítřka vypnou v Japonsku 1. listopadu. Ačkoliv to neznamená, že se tak stane i ve zbytku světa, je to velice pravděpodobné. 28. září se přestanou prodávat i placené balíčky Frontier Pack a Freeman Dollars.

Hra je v současnosti free-to-play s mikrotransakcemi, ale bezprostředně po vydání, loni v září, se prodávala za dvacet dolarů. Tento přístup vydržel autorům pouhý měsíc, než změnili platební model a zpřístupnili hru kompletně zdarma. Jak Gematsu říká, vývojáři i vydavatel se pokusili na poslední chvíli vydělat ještě několik málo korun tím, že kompletně zlevnili veškeré in-game balíčky o 40 procent.

Když jsme hru recenzovali, museli jsme přiznat, že jí nechybí své kouzlo. Ale stylizace není všechno a největším problémem hry byl ten, že její jádro byla nezábavná šedá nuda. Celou recenzi si můžete přečíst zde. Pokud chcete ale nakouknout pod neobyčejnou výtvarnou stylizaci, měli byste si pospíšit. Až si vzpomenete příště, mohlo by být pozdě. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama