Open beta Destiny 2 startuje za dva týdny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Open beta Destiny 2 startuje za dva týdny

Open beta Destiny 2 startuje za dva týdny

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 7. 2017 05:29
Reklama

O tom, jak se Destiny 2 poučí z chyb svého předchůdce, se mezi fanoušky vedou živé diskuze. Zábavná multiplayerová střílečka vynikala především vynikajícím pocitem ze střelby a zábavnými skupinovými aktivitami, obsahu bylo ale málo a do hry tekl příliš pomalu. Zda to ve dvojce bude lepší, to ukáže až čas, již velice brzy si ale budeme moci osahat, jak se novinka od Bungie vlastně hraje.

Vydavatelství Activision totiž oznámilo, že otevřený beta test hry proběhne na konzolích již od 21. do 23. července. Ti z vás, kteří si hru předobjednali, by měli dostat předběžný přístup, který na bude na PlayStation 4 spuštěn již 18. července, na Xboxu One pak o den později. Zájemci o hraní Destiny 2 na PC nemusejí zoufat – i oni se svého beta testu dočkají, dojít by k němu mělo v průběhu srpna.

Activision spolu s Bungie oznámení doplnili novým trailerem a také informacemi, co vše si v rámci bety budeme moci vyzkoušet. K dispozici dostaneme úvodní misi s názvem Homecoming, ten hlavní obsah je ale přirozeně mířen na hru více hráčů. Vyzkoušet si tedy půjde nový Crucible režim jménem Countdown, v němž jeden tým střeží pevnost a druhý se ji pokouší dobýt. V rámci bety budeme také moci hrát známý režim Control na zbrusu nové mapě. Těšit se také můžeme na nový Strike jménem The Inverted Spire.

Beta nám taktéž umožní otestovat nové podtřídy jednotlivých postav, hrát tedy můžete například za Dawnblade Warlocka, Sentinel Titana či Arcstrider Huntera. Na samotném konci testu, 23. července, pak hráči dostanou příležitost v rámci zátěžového testu navštívit i nové sociální prostředí. Vývojáři upozorňují, že půjde skutečně jen o zátěžový test a prodavači nebo jiné aktivní prvky nebudou dostupné, stále si prý ale můžete kopat s míčem nebo se spřátelit s místním kuřetem. Nechceme si raději představovat, co to má znamenat.

Vaše dosažené úspěchy v betě se do plné verze bohužel nepřenesou, na druhou stranu za účast dostanete speciální emblém do sbírky. Destiny 2 startuje 6. září letošního roku na PS4 a Xboxu One, 24. října pak také na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama