Do Horizonu přibylo NG+ a nová obtížnost
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Horizonu přibylo NG+ a nová obtížnost

Do Horizonu přibylo NG+ a nová obtížnost

David Plecháček

David Plecháček

6. 7. 2017 14:49 6
Reklama

Minulý týden jsme do našeho programu po delší době zařadili End Game, pořad, který se zabývá tím, co se dá ve hře dělat po jejím dohrání. Nebyl to ale nejlepší timing, protože nedlouho poté se Horizon Zero Dawn dočkává péče, kterou jsme před vydáním příběhového rozšíření nečekali.

Od dnešního dne totiž můžete stáhnout patch 1.30, který přidává New Game+. Díky němu budete moci opětovně prožít dobrodružství Aloy, aniž byste přišli o svou těžce vydřenou úroveň. Level cap zůstává, výš než na 50. úroveň se nepřehoupnete, ale zkušenosti vám budou i tak přibývat.

Důvodů, proč se vrátit, je hned několik. Vývojáři updatovali zbraně a oblečení, díky čemuž máte navíc jeden slot pro různé modifikace. K těm nepřijdete snadno. Navíc si můžete zvolit před každou novou misí, než se do ní pustíte, obtížnost, takže pokud chcete větší výzvu, nic vám nebrání. Třešničkou pak je nová obtížnost Ultra Hard. Jakmile si jí zvolíte, není cesty zpět.

Ultra Hard zbystří smysly všech strojů i dalších nepřátel, a tak bude pochopitelně ještě těžší se s nimi vypořádat. Zároveň ale nová obtížnost limituje schopnost Aloyiny regenerace. No a kromě toho všeho přibyly dvě trofeje.

Horizon Zero Dawn si od nás odneslo absolutní hodnocení a NG+ je zase dalším důvodem, proč se do světa od studia Guerrilla Games ponořit znovu. A nebo poprvé. Pokud Horizon nemáte, můžete si jej pořídit na Xzone.cz. Teď je tak akorát čas, abyste březnovou novou IP prošli před vydáním plánového DLC The Frozen Wilds.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama