Sudden Strike 4 se připomíná trailerem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sudden Strike 4 se připomíná trailerem

Sudden Strike 4 se připomíná trailerem

David Plecháček

David Plecháček

4. 7. 2017 10:20
Reklama

Návrat jedné strategické legendy se kvapem blíží. Sudden Strike letos v lednu oslavil šestnácté narozeniny, a jako opožděný dárek si nadělí svůj čtvrtý díl. Série po slušné trojce skončila neslavně s pošramocenou pověstí, a to kvůli nikdy nevydanému dílu The Last Stand. Pokračování naplánované na rok 2010 i přes zprávy o dokončovaní posledních detailů dílny studia Fireglow nikdy neopustilo. To samé snad tentokrát nehrozí.

Za hrou totiž stojí studio Kite Games a především vydavatelství Kalypso Media. Jak jejich nová hra vypadá můžete opět alespoň v náznacích vidět v novém traileru. Ačkoliv není nijak zvlášť dlouhý, ukazuje různé prvky čtvrtého dílu.

Předně se z ukázky dozvídáme o třech kampaních o délce minimálně dvaceti misí. Tři kampaně odkazují ke třem válčícím stranám, které mají v Sudden Strike od prvního dílu svou roli – ke spojencům, z jejichž perspektivy evidentně prožijeme vylodění v Normandii, k sovětům, kteří se musí vypořádat s tuhou zimou, a pochopitelně i k nacistickému Německu.

Čtvrtý díl nabídne stratégům možnost „pause & play“, ve kterém si můžete hru zastavit, rozdat příkazy a až poté pokračovat v postupu. Vzhledem k tomu, že novinka vyjde i na PlayStationu 4, je tahle možnost dělaná jako na míru pomalejším reakcím na gamepadu. Využití ale určitě najde i na PC.

V rámci třech válčících stran dostaneme možnost ovládat až sto autentických jednotek, tanků nebo letadel. Určitou roli také sehrají generálové. V minulosti padla zmínka i o stromu schopností. A chybět nemůže ani podpora modů.

Pokud se na Sudden Strike 4 těšíte, můžete si jej předobjednat na Xzone.cz. Novinka vyjde 11. srpna na PC a o čtyři dny později i na PlayStationu 4. Verze pro Xbox One prozatím není v plánu.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama