Orcs Must Die! Unchained míří na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Orcs Must Die! Unchained míří na PS4

Orcs Must Die! Unchained míří na PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 6. 2017 06:27 1
Reklama

Free-to-play third person akce Orcs Must Die! Unchained je od dubna k mání na počítačích, konzolovému publiku však svět třetího dílu hry zasazeného do univerza týmu Robot Entertainment zůstává doposud zapovězen, ne však na dlouho.

Tvůrci totiž odhalují plány vydat PlayStation 4 verzi hry, a to již 18. července. Tehdy se hráči budou moci vrhnout do obrany svých bází nejen v rámci titulu se stěžejními prvky klasických tower defense her, ale i v podobě frenetické third person akce.

V  té se budou moci hráči sami zasadit o to, aby hordy nepřátel nedokázaly dosáhnout toho svého, a to klidně i proti živým hráčům v on-line režimu. V tom budou moci hráči soupeřit i mezi sebou samotnými, a to takže i v rámci týmového klání, ve kterém se proti sobě budou moci postavit dva až tříčlenné týmy.

Jako dodatečné lákadlo pro předplatitele služby PlayStation Plus by následně mohlo (kromě níže přiloženého traileru) posloužit i to, že tito hráči se dočkají exkluzivních předmětů přímo do hry. Ty budou mít podobu extra dávky herní měny, obleků postav a dalších drobností.

I v případě PlayStation 4 verze hry pak pochopitelně platí to, že hra bude šířená zcela zdarma a autoři budou následně živi z integrovaných mikrotransakcí. K tomu můžeme jen ještě pozvat na ochutnávku v podobě PC verze hry, jež je k mání například na Steamu či na webu hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama