Motion capture TLOU: Part 2 zahrnuje prase
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Motion capture TLOU: Part 2 zahrnuje prase

Motion capture TLOU: Part 2 zahrnuje prase

Pavel Makal

Pavel Makal

28. 6. 2017 10:11 1
Reklama

Ačkoli Sony a vývojáři ze studia Naughty Dog na letošní E3 ukázali nové záběry z chystaného Uncharted: The Lost Legacy, možná ještě větší naděje upínají fanoušci vývojářů z Kalifornie k jejich druhému projektu, pokračování megahitu The Last of Us. To bylo představeno na loňské PlayStation Experience a dost možná si na další informace budeme muset počkat až do prosince, kdy proběhne další ročník této akce. Vtipný malý střípek z vývoje si ale můžete vychutnat už nyní.

V Naughty Dog se totiž zjevně nenudí a probíhající práce na motion capture zahrnují i roztomilé prase. Alespoň to vyplývá z příspěvků šéfa vývoje Neila Druckmanna a scenáristky Halley Gross na Twitteru. Ani jeden příspěvek sice specificky nezmiňuje The Last of Us: Part II, s ohledem na to, že vydání Uncharted: The Lost Legacy je příliš blízko na to, aby nyní probíhal motion capture, se ale můžeme poměrně jistě spolehnout, že se hrátky s vepřem týkají právě postapokalyptické akční adventury.

Zatímco Druckmann zvíře pouze vyfotil, scenáristka se podělila dokonce o video. Zatím není jasné, jakou roli bude strakaté sele ve hře mít, jakmile se ale dozvíme víc, rozhodně vás budeme informovat. Druckmann sám nicméně v průběhu E3 prohlásil, že ačkoli se tým už nemůže dočkat, až bude moci hru znovu ukázat, nyní není ten pravý čas. Světla reflektorů mají nyní patřit výhradně Chloe a Nadine z Uncharted, Ellie a Joel na svou chvíli musí ještě nějakou chvíli počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama