Sledujte launch trailer Micro Machines
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte launch trailer Micro Machines

Sledujte launch trailer Micro Machines

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 6. 2017 13:59 1
Reklama

První trailer pro Micro Machines World Series se k nám dostal teprve koncem dubna, dva měsíce poté s vámi přitom již můžeme sdílet launch trailer lákající k vydání plné verze hry a k jedné nostalgické pozvánce na návrat do mladých let mnohých hráčů.

A právě vzpomínkou vyloženě nostalgickou nová ukázka začíná a vidět v přiloženém videu můžete záběry z původní verze hry, která vyšla již před těžko uvěřitelnými 26 lety.

Od té doby pochopitelně doba notně pokročila a nový díl tak na první pohled musí zaujmout již svým moderním grafickým zpracováním, jež je poplatné dnešní době. Některé prvky ale přitom pochopitelně zůstaly na svém místě a těšit se tak lze kupříkladu nejen na lokace staré a povědomé, ale i na ty nové.

Vedle toho hra přichází i s novinkami v podobě ryze soubojových režimů, kde se proti sobě může v rámci jediné arény utkat až dvanáct hráčů naráz. Nechybí přitom ani týmové režimy, mezi které patří například souboj o teritorium, klasický týmový boj na život a na smrt a přetahovaná o vlajku. Ve hře přitom nechybí ani lokální multiplayer, a to až pro čtyři hráče na jednom zařízení.

Ona krátká prodleva mezi oznámením hry a jejím vydáním pak přímo našeptává tomu, že hra nebude příliš rozsáhlá. Tomu ostatně nahrává i cena a vy si tak můžete svoji kopii předobjednat za necelých 800 korun. Cena platí pro všechny zúčastněné platformy a pořizovat lze například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama