Speedrunner dohrál Prey za sedm minut
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Speedrunner dohrál Prey za sedm minut

Speedrunner dohrál Prey za sedm minut

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 6. 2017 11:13 11
Reklama

Počátkem května jsme vás informovali o speedrunnerovi, který pokořil Prey pouhých pár dní po vydání za méně než dvacet minut, to se ovšem zdá jako hotová věčnost ve srovnání s rekordem současným, neboť seekerTV dokázal hru pokořit za necelých sedm minut.

Opět se přitom nejedná o čistý průchod hrou – stejně jako v případě minulého videa využívá seekerTV chyb ve hře k tomu, aby se rychleji dostal do jinak ještě znepřístupněných pasáží, a to lze vidět již v prvních vteřinách záběrů.

Obrázek si už udělejte z přiloženého videa sami, těžko však v brzké době očekávat nějaký zásadnější posun v rychlosti a video s dalším a ještě rychlejším průchodem hrou.

Vedle toho se dozvídáme o další zajímavé novince týkající se hry – chystaného artbooku, který hráče seznámí s tím, jak vznikala vesmírná stanice Talos I. knihu lze předobjednávat na Amazonu či ve vlastním obchodě Bethesdy a k mání bude jak digitální verze, tak i fyzické výtisky.

Přiložený náhled na pár stránek pak odhaluje obrazy jak černobílé, tak i plně barevné a zve k lákavému pohledu na to, co kniha svým budoucím majitelům nabídne. Hru samotnou pak můžete pořizovat například na Xzone.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama