Samostatný Modern Warfare opravdu vyjde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Samostatný Modern Warfare opravdu vyjde

Samostatný Modern Warfare opravdu vyjde

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 6. 2017 06:47 11
Reklama

Fanoušci série Call of Duty se nakonec přeci jen dočkají dlouho vyprošovaného požadavku a Activision aktuálně přislíbil brzké vydání samostatně prodejného Call of Duty: Modern Warfare Remastered. A potvrdily se dokonce i naše poslední spekulace o tom, že hra přijde na trh již příští týden.

Opět přitom platí, že díky dohodě se Sony vydá Activision hru jak na fyzických nosičích, tak i digitálně nejprve na PlayStationu 4, a to již 27. června a za cenu 40 dolarů (tedy v přepočtu za zhruba tisíc korun).

Brzy poté hra dorazí i na další platformy (čímž Activision míní zřejmě Xbox One a PC), vydavatel však nijak dále zatím konkrétní není. Ovšem v případě DLC balíčků pro Infinite Warfare platí, že exkluzivita konzole PS4 je stanovena na měsíc a dá se tedy očekávat, že podobná situace může platit i zde.

Příští týden tedy finálně skončí jeden kolotoč divokých spekulací a dementujících prohlášeních o tom, že Modern Warfare Remastered samostatně zcela určitě nedorazí. Activision tedy doposud hru nabízel pouze jako nedílnou součást těch nejdražších nabízených edic Infinite Warfare, což se pochopitelně ne všem hráčům líbilo. Samostatné vydání remasterované edice hry přitom přichází pouhých pár měsíců před vydáním Call of Duty: WWII, které, stejně jako konkurence, hráče navrátí do historie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama