Sledujte dlouhé záběry z nového Uncharted
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte dlouhé záběry z nového Uncharted

Sledujte dlouhé záběry z nového Uncharted

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 6. 2017 07:51 16
Reklama

Poskakování, opatrné plížení, omračování nepřátel, zápas Davida s Goliášem a celkově tuhé souboje v husté džungli můžete spatřit v dlouhém gameplay videu představujícím to, s čím Naughty Dog dorazili na letošní E3 a čím prezentovali third person akci Uncharted: The Lost Legacy.

V záběrech lze mimo známého dua lovkyně pokladů Chloe Frazer (jež bude hlavní a hráči ovládanou postavou) a vojandy Nadine Ross spatřit také hlavního antagonistu jménem Asav. Ten si vyloženě libuje v nerovných soubojích a v dramatických scénách, díky kterým zjevně nebude nouze o značnou dávku adrenalinu.

Toho bude při snaze o nalezení starého pokladu určitě dostatek a tento samostatný přídavek (který měl od začátku značné ambice) slibuje kromě neustávající akce přinést mimo jiné i nové prvky hratelnosti vyplývající z přítomnosti dua hlavních hrdinek.

A k tomu navrch také dosud největší míru zničitelnosti prostředí, o čemž již ale může více napovědět právě přiložená ukázka a v ní viděné rozpadající se kamenné ruiny. V případě zájmu pak můžete následně zavítat na Xzone, kde je hru možno předobjednat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama