Nintendo aktualizovalo firmware Switche
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo aktualizovalo firmware Switche

Nintendo aktualizovalo firmware Switche

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 6. 2017 15:11 3
Reklama

Nintendo právě vydalo novou aktualizaci firmwaru pro Nintendo Switch, která přináší řadu zajímavých novinek a vylepšení. A s těmi je poslední generace konzole od Nintenda opět o něco více uživatelsky příjemná.

Nově kupříkladu lze zapnout vibraci JoyConů v momentě, kdy je hráči nemohou najít, což může usnadnit perné chvilky ty, kdy si člověk opravdu chce zahrát, jen zkrátka momentálně nemá z důvodu nepořádku v herním doupěti čím.

Ze záplavy dalších více či méně významných novinek pak ještě vypíchneme volbu registrace k odběru novinek týkajících se určitých titulů, možnost přidávání přátel i z ostatních platforem od Nintenda (tedy jmenovitě 3DS a Wii U) a čerstvě přidané notifikace o oznamující to, že se hráči připojili on-line.

Za další nechybí ani opravy různých hráči objevených přešlapů a zde Nintendo avizuje, že se konzole zbavila chyb těch, kdy nebylo možno aktualizovat hry a kdy se kupříkladu usínající a do dokovací stanice zapojená konzole postarala o to, že některé typy televizí samovolně přepnuly na jiný HDMI vstup.

Kompletní výčet změn můžete zahlédnout zde, my k tomu jen ještě dodáme odkaz na Xzone, kde si lze konzoli mimo jiné rovněž pořídit. Ve finále také můžeme ještě připomenout i naše vlastní dojmy z tohoto unikátního kousku hardwaru.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama