Bojovka Killer Instinct dorazí i na Steam
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bojovka Killer Instinct dorazí i na Steam

Bojovka Killer Instinct dorazí i na Steam

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 6. 2017 08:06 2
Reklama

Při původním oznámení plánovaného vydání bojovky Killer Instinct pro PC asi jen málokdo čekal, že by se hra mohla eventuálně podívat i za hranice Windows Store, nicméně nakonec tomu tak přeci jen bude a tvůrci oznamují své plány vydat hru i na této platformě.

Prakticky na den přesně před rokem jsme přitom psali o tom, kterak Phil Spencer sliboval návrat Microsoftu na Steam, což bylo před i poté, co si Tim Sweeney (zakladatel týmu Epic Games) hlasitě stěžoval na důraz Microsoftu na vlastní obchod a na opomíjení jinak zcela dominantní PC platformy.

Avšak poslední dobou se, zdá se, konečně blýská na lepší časy a hra tedy následuje příklad Quatum Break či prvního dílu Halo Wars, což jsou tituly, které již na Steam zavítaly. Samotné potvrzení zprávy pak přichází skrze oficiální Twitter účet hry.

Zatím však neznáme konkrétní datum vydání ani plánovanou cenu a stejně tak netušíme, zda budou nějak zvýhodnění majitelé ostatních edic hry, nicméně i tak se jistě jedná o příjemné oznámení zejména pro všechny ty fanoušky bojovek, kteří Windwos Store a potažmo formát UWP příliš v lásce nemají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama