Sony se může vrátit na Gamescom
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony se může vrátit na Gamescom

Sony se může vrátit na Gamescom

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 6. 2017 12:01 2
Reklama

rozhovoru pro britský Gamereactor se šéf marketingu a obchodu pro Sony nechal slyšet, že by společnost mohla v rámci herních výstav letos zavítat i do Evropy. Hráči a fanoušci konzolí PlayStation totiž v předešlých dvou letech byli ochuzeni o přítomnost společnosti na německém Gamescomu, letos by to však přeci jen mohlo být jinak.

V uplynulých dvou letech se v Sony zaměřili spíše na okolní akce (tedy zejména na E3 a na vlastní PlayStation Experience) a na Gamescom bylo oficiálně zanevřeno. Letos by to však přeci jen mohlo vypadat jinak, byť v současné době ještě nikdo nic rozhodně neslibuje.

Z rozhovoru (jehož záznam můžete nalézt přiložený níže) však jasně vyplývá, že v Sony vůbec nic nevylučují a aktivně o přítomnosti na evropské půdě uvažují. Účast by přitom byla možná nejen na zmiňovaném Gamescomu (který proběhne v Kolíně nad Rýnem od 22. do 26. srpna), ale třeba i na akci Paris Games Week, jež se bude konat ve Francii od 1. do 5. listopadu.

Z obou těchto herních svátků vám pochopitelně budeme přinášet detailní informace a jestliže se na některé z nich Sony mihne, tak to budete vědět hned mezi prvními. A nalákat k tomu může i slib společnosti ten, že do konce roku se na nás ještě chystá pár zajímavých odhalení a překvapení. Zda tomu ale bude na vlastní akci PlayStation Experience či nikoli, to se teprve dozvíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama