Nový Wolfenstein nezapomíná na stealth
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Wolfenstein nezapomíná na stealth

Nový Wolfenstein nezapomíná na stealth

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 6. 2017 10:46 1
Reklama

Včerejší nášup dalších informací o rozsahu vyprávění nového Wolfa se dozvídáme informace další, a i ty se zprvu týkají právě příběhu hry i jeho podání. A zajímat by vás na nich mohl zejména fakt ten, že se je dozvídáme za pomocí nového a komentářem doplněného videa.

V tom tvůrci hodnotí a popisují tvorbu příběhu, který sice nabízí dostatečnou hloubku po stránce vyprávění, zároveň je však něčím unikátním i pro hráče a zábava díky tomu slibuje nikdy neustupovat před podáním příběhu.

To ve výsledku vytváří unikátní smyšlený zážitek, ve kterém se sice stále něco děje po stránce příběhu, zároveň však jde o něco, co má neustále bavit hrát i objevovat. Kreativní ředitel vývoje hry z týmu MachineGames zároveň slibuje neuvěřitelné události s uvěřitelnými emocemi a něco, co vtáhne hráče do dění na obrazovce a zároveň také něco uvěřitelného, fantaskním situacím navzdory.

 Na své si budou moci přijít hráči milující prst na spoušti i ti, kteří si raději nejprve prozkoumají prostředí 

Z hlediska náplně hry nadále tvůrci slibují větší výzvu a odolnější i nápaditější nacistické nepřátele. Ruku v ruce s tím přichází ničivější arzenál i chytřejší design úrovní, jež slibují otevřenější hratelnost i více možností přístupu. Na své si tedy budou moci přijít hráči milující prst na spoušti i ti, kteří si raději nejprve prozkoumají prostředí a až následně jej využijí pro vlastní výhodu.

Zde může nastoupit stealthový přístup hry, který ovšem ve jménu série nebude o prostém omráčení nepřátel, ale zkrátka o fyzické likvidaci ze zálohy. Stejně tak každá z lokací bude opět obsahovat důležité cíle – velitele.

Ti mohou přivolávat posily klidně i několikrát za sebou a v tu chvíli může jít skutečně do tuhého, akčněji laděným hráčům však může v takové chvíli pomoci fakt ten, že schopnost tahat na bojiště dvě zbraně naráz bude na podzim mnohem flexibilnější a hráči budou moci kombinovat hned více typů zbraní naráz. Fantazii se tedy meze rozhodně klást nebudou.

K vidění je v přiložených záběrech každopádně ještě sekyrka a jak tvůrci trefně podotýkají – s jednou sekyrkou a náckem se dá dělat opravdu velká spousta věcí. 

A přesvědčit se o tom budete moci již 27. října. Předobjednávat můžete každopádně již dnes, a to například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama