Sledujte nový trailer Ace Combat 7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte nový trailer Ace Combat 7

Sledujte nový trailer Ace Combat 7

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 6. 2017 12:10
Reklama

Akční letecký simulátor jménem Ace Combat 7: Skies Unknown se v rámci E3 připomenul novým trailerem a z aktuálních informací o hře mimo jiné vyplývá i to, že na trh nedorazí letos, jak bylo původně v plánu, ale až příští rok.

Tehdy se budete moci do role elitního stíhacího pilota vžít na konzolích i na PC a jak je z ukázky vidno, tak nouze nebude nejen o adrenalinové souboje stovky i tisíce stop nad zemí, ale dost možná ani o poutavé vyprávění.

K tomu navíc tvůrci lákají i na podporu virtuální reality v podobě sady dodatečných misí, jež budou k mání exkluzivně pro PlayStation VR. Celá hra přitom bude v podání Unreal Engine 4, který se stará o sympatickou grafickou stránku hry, kterou ostatně můžete posoudit nejen z přiloženého videa, ale i z galerie pod článkem.

Vedle plného ponoření do příběhu za pomocí helmy virtuální reality pak hra nabídne celou řadu moderních i futuristických strojů (například A-10 Warthog, F-14 Tomcat, Eurofighter 2000, F-18 Hornet) vyzbrojených arzenálem neméně moderních zbraní a s tím vším půjde zvrátit průběh bitev na bojištích alternativní současnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama