Nvidia ukázala Destiny 2 ve 4K rozlišení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nvidia ukázala Destiny 2 ve 4K rozlišení

Nvidia ukázala Destiny 2 ve 4K rozlišení

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 6. 2017 14:28 3
Reklama

Nvidia v novém traileru láká k tomu, že Destiny 2 ve verzi pro PC nebude prosté ořezávátko či jakkoli ochuzená edice hry. Díky tomu můžete spatřit běh již tolikrát viděné mise Homecoming, tentokráte však záběry pocházejí z PC verze, jež běží ve 4K rozlišení a při šedesáti snímcích za vteřinu.

A právě v tom posledním bodě vězí ten zatím nejzásadnější přiznaný rozdíl oproti konzolím – ty poběží pouze ve 30 snímcích za vteřinu, a to i na těch nejsilnějších konzolích, o čemž jsme vás ostatně informovali již před pár týdny. Přiložené video se každopádně žádnými limity nechlubí a jde o prostou ukázku toho, co hra na patřičně výkonné grafické kartě umí.

Spojení s Nvidií navíc může našeptávat tomu, že PC verze by v budoucnu mohla překvapit i něčím více, o takových věcech už ale ostatně Nvidia ráda informuje za pomocí dodatečných videí. A kdoví, třeba se nakonec dočkáme i toho, že se hra bude přikládat i ke grafickým kartám.

Ale to už předbíháme. Teď si nenechte ujít přiložené záběry a nezapomeňte – Destiny 2 vychází na konzolích již 6. září, PC verze pak dorazí o něco později – 24. října. Hra je přitom k předobjednání na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama