Prehistorický Ark bude dokončen během léta
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prehistorický Ark bude dokončen během léta

Prehistorický Ark bude dokončen během léta

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 6. 2017 15:03 1
Reklama

Tým Wildcard po dlouhém vývoji oznamuje, že akce Ark: Survival Evolved konečně dorazí v plné parádě na PC i na konzole a za pomocí nového traileru se tedy dozvídáme, kdy hra opustí program předběžného přístupu a kdy také konečně obdrží přízvisko dokončeného titulu.

Více než 100 prehistorických potvor smyšlených i reálnými dinosaury inspirovaných a spousta dalšího obsahu je k mání v rámci předobjednávky na oficiálním webu hry s tím, že plná verze bude každopádně na PC a na konzolích (tedy na Xbox One a na PlayStationu 4) dostupná již 8. srpna.

Doprovodný příspěvek na Steamu pak láká na okamžitě dostupnou modifikaci jménem Ragnarok, která do hry přidává obrovskou mapu (celková rozloha činí 144 kilometrů čtverečních) se spoustou surovin i prozkoumatelných zákoutí.

K tomu tvůrci lákají i na upravené dinosaury stávající i na jednoho nového a na spoustu dalšího obsahu, a to včetně plánovaného příběhového pozadí i dalších novinek, jež teprve přijdou. K instalaci zmíněné a nijak zpoplatněné modifikace vás už ale může nalákat trailer další:

Ragnarok pochází z programu sponzorovaných modifikací, kde si tvůrci modifikací mohou za svoji práci přijít na motivující finanční odměnu, což je jen jedna z dalších forem poděkování komunitě, která při vývoji hry celé ty dva roky stála.

Tvůrci k tomu však jedním dechem dodávají, že počátkem srpna tato pouť nekončí a nový obsah bude pochopitelně do hry proudit i na dále, a to nejen ve formě podobných neoficiálních modifikací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama