Galerie Gran Turisma odhaluje krásy hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Galerie Gran Turisma odhaluje krásy hry

Galerie Gran Turisma odhaluje krásy hry

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 6. 2017 10:14 6
Reklama

Více než třemi desítkami nových obrázků se Sony chlubí krásami nového a fandy automobilových simulací netrpělivě očekávaného Gran Turisma Sport. To si přitom fanoušci série mohli připomenout již dnes ráno čerstvým trailerem, kterým Polyphony Digital již konečně nalákali na konečné datum vydání.

Přiložené obrázky jsou každopádně uceleným průřezem řady vlastností a prvků, které nabídne plná verze hry. Podívat se tedy můžete například jak na klasické závodění na uzavřených okruzích, tak i na rallye speciály řádící na šotolině.

Vedle toho lze nahlédnout na možnosti úprav vozů, na drobná městská vozidla i na našlapané supersporty, jaké si běžný smrtelník jen tak dovolit nemůže. Za další kupříkladu nechybí ani možnost zahlédnout to, kterak si hráči budou moci prohlížet historii jednotlivých automobilek.

Celkově se tedy jedná o zajímavý pohled na to, co vše hra může již tento podzim nabídnout. A my můžeme na to konto jen doufat v to, že se již nedočkáme žádného dalšího odkladu. Předobjednat si hru každopádně můžete například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama