E3 přináší video a obrázky z Tropica 6
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka E3 přináší video a obrázky z Tropica 6

E3 přináší video a obrázky z Tropica 6

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 6. 2017 12:56 2
Reklama

Po předešlém oznámení v pořadí již šestého dílu diktátorské strategie Tropica se z Los Angeles dozvídáme další střípky informací, kterým vévodí nové video a sada obrázků přímo ze hry. Ta dorazí příští rok na PC, Mac, Linux i na Xbox One a na PlayStation 4.

Otěže vývoje hry však nově od týmu Haemimont Games přebírají vývojáři z Limbic Entertainment (vydavatel Kalypso Media přitom zůstává stále stejný) a to by snad mohlo vlít sérii do žil novou krev i přinést čerstvé nápady.

Ty budou mít kupříkladu podobu možnosti vyslat agenty do cizí země za účelem loupeže pamětihodností (ve videu lze vidět vcelku elegantně provedenou krádež Sochy svobody) a nutnosti spravovat celá a mosty propojená souostroví naráz. Vedle toho kupříkladu nebude chybět ani nutnost pronášet motivační proslovy z balkónu i pořádání voleb a další zatím blíže nespecifikované drobnosti.

Zda to bude stačit na úspěch, jaký zaznamenal pátý díl hry, to je otázkou, našlápnuto ale mají tvůrci díky jménu série dobře a hra vyjde s podporou singlu i kooperativního a kompetitivního multiplayeru v zádech nejdříve příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama