Shenmue III se na letošní E3 neukáže
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shenmue III se na letošní E3 neukáže

Shenmue III se na letošní E3 neukáže

Pavel Makal

Pavel Makal

29. 5. 2017 09:22 1
Reklama

O třetím dílu kultovní série Shenmue píšeme pravidelně a téměř nikdy se nevyhneme rekapitulaci úspěchu, kterého projekt na crowdfundingové platformě dosáhl. Tentokrát ale uděláme výjimku a půjdeme rovnou k novým informacím.

Předně jsme se dozvěděli, že na letošní E3 se nový díl Shenmue s největší pravděpodobností neukážel. Autoři ve svém aktuálním reportu o stavu vývoje zmínili, že mezi často kladené dotazy od komunity patří ty, které se týkají letních výstav. Přestože prý tým ještě nemá přesně stanovený rozvrh, chce celý červen věnovat pouze vývoji a z toho důvodu nejsou v plánu jakékoli konference. Těžko říci, zda se v srpnu situace změní a hra se ukáže alespoň v rámci kolínského Gamescomu.

Kromě toho jsme se dočkali také nového videa, které se tentokrát zaměřuje na tvorbu modelů postav. V necelé minutě si můžete prohlédnout, jak se bude pohybovat svalnatý chlapík, jehož totožnost zatím neznáme. Jedná se o zbrusu novou postavu a její role se v budoucnu teprve osvětlí.

Shenmue III má podle plánu vyjít v prosinci letošního roku. Projekt na Kickstarteru vybral přes 6,3 milionu dolarů, tedy více než trojnásobek původně požadované částky. Opakovaně se také hovoří o tom, že by Sega mohla v blízké době vydat HD remastery původních dvou her. I přes řadu náznaků jsme se ale zatím konkrétního oznámení nedočkali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama