Remake Constructoru právě vychází
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remake Constructoru právě vychází

Remake Constructoru právě vychází

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 5. 2017 11:09 3
Reklama

Na Steam i na konzole právě dorazil remake dvacet let staré mafiánsko-budovatelské strategie Constructor, jež se u nás proslavila spíše svým pokračováním pojmenovaným Street Wars. Nově vydaná verze skrývající se pod jménem Constructor HD přitom neslibuje přinést nic jiného, než aktualizovanou technickou stránku hry zkombinovanou s pověstným černým smyslem pro humor.

O poctivosti tohoto remaku se přitom můžete přesvědčit již nyní sami – demoverzi hry lze aktuálně stáhnout na PC a na PS4 s tím, že hra by měla co nevidět dorazit i na Xbox One a později tento rok se objeví i na Switchi. Zajímavé je přitom momentálně to, že na Xbox One se hra i demoverze již ke konci minulého týdne stihla objevit, Facebooková stránka hry je však čerstvě zaplavena stížnostmi na tuto edici a tu zřejmě tvůrci momentálně stáhli z obchodu a čeká se na její opravení. Pokud jste již tedy stihli hru ve verzi pro Xbox One zakoupit a stáhnout, tak vás tímto tvůrci vyzývají k trpělivosti – na opravách se již pilně pracuje.

A ostatně jestli již máte se hrou své zkušenosti, tak se o ně určitě podělte v diskuzi. Prozatímní reakce minimálně na Steamu působí poněkud rozporuplně a hra má zřejmě kromě dvou dekád na krku také porodní bolesti v podobě četných bugů a nedodělků. Naopak ty světlé stánky vám už každopádně může představit novinky představující video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama