Sledujte celý trailer z Marvel Super Heroes 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte celý trailer z Marvel Super Heroes 2

Sledujte celý trailer z Marvel Super Heroes 2

David Plecháček

David Plecháček

24. 5. 2017 09:14
Reklama

Možná jste už četli oba články z mé Londýnské výpravy. Pokud ne, běžte to napravit. Prezentace nového Lega, hry Lego Marvel Super Heroes 2, začala trailerem. A protože se dosud na internetu nacházel pouze teaser, neochudíme vás ani o plnou verzi.

Z ní je patrné, že i když opravdu v úvodu hrají dominantní roli Strážci Galaxie, později se postavy začnou střídat jako na běžícím páse. Trailer je tradičně nabitý spoustou akce a humoru.

Bohužel z něj není patrné nic o Chronopolis, fiktivní lokaci sesbírané z ikonických částí světů marvelovských hrdinů. Do 14. listopadu ale času dost, a je prakticky jisté, že nějaký následující trailer se mu bude věnovat. Hrátky s časem ale jsou náznekm vidět i v traileru, když se z malinkého Groota stane obr s ohromnou silou.

Pro více informací zamiřte do našeho preview. Nejen, že v něm naleznete dojmy z toho, jak Marvel Super Heroes vypadají v akci, ale také v něm naleznete krátký rozhovor přímo s vývojáři. V něm se například dozvíte, jak TT Games novou Lego hru okořenili. Novinka vyjde na PC, PS4, XO a Nintendu Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama