Get Even vyjde z úcty k obětem později
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Get Even vyjde z úcty k obětem později

Get Even vyjde z úcty k obětem později

David Plecháček

David Plecháček

24. 5. 2017 08:37 3
Reklama

Get Even od polského studia Farm 51 mělo vyjít už tento pátek. Zápletka psychologického hororu je jednoduchá – hlavní hrdina nestačil zachránit dívku, na které byla připásána bomba, ale ihned poté si nepamatuje vůbec nic a v hlavě má jen útržky vlastních vzpomínek. Právě její jednoduchost a základní premisa ovlivnily Bandai Namco, které se rozhodlo, že hru odloží.

Může za to pondělní incident v Manchasteru, kde ve večerních hodinách na koncertu zpěvačky Ariany Grande vybuchla bomba a zabila či těžce zranila desítky lidí, mezi nimiž byly i děti. Právě scéna z Get Even s mladou dívkou, která byla už dříve vyobrazená na některých obrázcích, přišla japonské společnosti pro tuto chvíli nevhodná, a tak se vydavatelství rozhodlo, že raději hru z respektu a úcty odloží.

„Vzhledem k předchozím událostem jsme se z úcty rozhodli odložit vydání Get Even na 23. června. Chtěli bychom vyjádřit naše nejhlubší kondolence všem, kteří byli útokem poznamenáni,“ píše se v oficiální tiskové zprávě.

Hráči si budou muset ještě pár týdnů počkat, ale vzhledem k tomu, že Get Even bylo oznámeno před několika lety a prošlo si hned několika peripetiemi, drobné zdržení už nemůže nikoho vyvést z míry. Naopak je potřeba ocenit sympatický krok Bandai Namco - je to jeden z mála případů, kdy můžeme za odklad hry chválit...

Bohužel změna data vydání znamená i posun embarga. Média už mají hru k dispozici a my vám ji chtěli ukázat tento pátek, ale díky zákazu si musíme nechat naše dojmy na jindy. Místo Get Even se tak podíváme na něco jiného.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama