Autoři Warframe chystají novou hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Warframe chystají novou hru

Autoři Warframe chystají novou hru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 5. 2017 07:09 1
Reklama

Tým Digital Extremes stojící za F2P FPS Warframe a dalšími akčními tituly (na svědomí mají například Unreal Tournament 2003, UT 2004, Pariah a multiplayer druhého dílu Bioshocku) oznamují práce na dalším titulu jménem Keystone.

Pro ten spouštějí nový web a lákají na něm k registraci, jež hráčům může zajistit předběžný přístup do alfatestu hry, který bude probíhat již od 26. do 29. května. Web hry navíc vybízí k tomu, že včasnou registrací si hráči rovněž také mohou s předstihem zarezervovat i požadovaný alias.

Každopádně co se náplně samotné týče, tak tam hra nabídne kombinaci klasické on-line FPS (se kterými mají v DE již zjevně bohaté zkušenosti) a hry s balíčky sběratelských karet. Ty slibují virtuálním avatarům propůjčovat unikátní schopnosti do jednotlivých bitev podobně, jako tomu bývá v titulech jiných. Vlastní balíčky navíc bude možné kombinovat i s těmi, které mají v rukách spoluhráči v týmu.

Tvůrci pochopitelně zároveň slibují i unikátnost a titul od konkurence jednoznačně odlišitelný, což na jednu stranu může dokládat i první uveřejněný promo obrázek lákající na atmosféru sci-fi titulů jako vystřižených ze 70. let.

Zda to ale bude stačit na obhájení své pozice v tvrdé konkurenci dalších titulů a úspěch i mezi hráči, to ukáže až čas. Plánovaný alfatest by ale mohl leccos napovědět a stejně tak se o hře jistě dozvíme něco nového i v rámci nadcházející E3.

Autoři Warframe chystají novou hru
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama