Trailer Tormentu odhaluje Ooma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer Tormentu odhaluje Ooma

Trailer Tormentu odhaluje Ooma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 5. 2017 09:05 1
Reklama

Nový trailer Torment: Tides of Numenera představuje dodatečné přidaného parťáka jménem Oom a je lákadlem do hry pro všechny ty, kteří snad oznámení o nově příchozím prošvihli a kteří se tak mohou těšit z čerstvého a hlavně zdarma šířeného updatu. Ten toho ve finále přináší více než jen tohoto neforemného kamaráda.

Ooma tak můžete vidět v pohybu i v celé jeho kráse a spatřit tedy lze ukázku několika jeho nových unikátních schopností i jeho prostředí kopírující mimikry. Trailer rovněž láká na novou postavu doprovázející příběhovou kampaň jménem Servant of the Tides (což je zároveň jméno této aktualizace) a zcela nový kodex, který přímo ve hře odhalí vše důležité o světě i o jeho obyvatelích.

Vylepšeného chodu se rovněž dočkaly konzolové edice hry a tři měsíce po vydání se tak ze hry stává opět o něco lepší a dotaženější titul slibující komplexnější zážitek. Pro detailnější informace vás můžeme odkázat na předešlou aktualitu s tím, že nově je tato aktualizace dostupná nejen pro PC, ale ode dneška i pro konzolové edice hry. Všechny jsou přitom k zakoupení na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama