Na bojiště Battlefield v létě zamíří i ženy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na bojiště Battlefield v létě zamíří i ženy

Na bojiště Battlefield v létě zamíří i ženy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 5. 2017 14:44 33
Reklama

Příspěvek na webu Battlefield 1 naznačuje, že letošní léto by i měsíce po vydání mohlo být létem Battlefieldu, což je sice možná lehce nadnesené, pár zajímavých novinek však do hry přeci jen míří. A ty nejzajímavější korunuje oznámení, že do on-line složky hry dorazí i bojovnice něžného pohlaví.

V kulisách první světové války je sice pochopitelně záhodno spekulovat nad významem termínu něžné, zpráva je to však nad slunce jasná – v ruské armádě v první světové válce skutečně válčily i ženy a díky tomu si s nimi budeme moci zahrát na konci léta i my.

To je zajímavé už samo o sobě, nejde však o jediné novinky chystaného přídavku jménem In the Name of the Tsar. Ten do hry přidá novou hratelnou frakci Rusů a obvyklou sadu dodatečných map i zbraní, bližšího odhalení se však dočká až 10. června v rámci plánované E3 akce EA Play.

Než však dojde k představení nápisů v azbuce a k odvedení žen na frontu, tak se budou moci hráči již brzy těšit z uvolnění dvou dalších map. Těmi jsou bezplatná Prise de Tahure (ta prý vstoupí na testovací servery co nevidět) a noční a zpoplatněná Nivelle Nights. Obě vám v předešlé aktualitě přiblížil Pavel a k oběma nadále EA nabízí drobné střípky informací i na webu hry. A pro zajímavost – v Activisionu už v silné ženské postavy i na poli válečných titulů věří, viz například tato zpráva.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama