LawBreakers dorazí letos i na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka LawBreakers dorazí letos i na PS4

LawBreakers dorazí letos i na PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 5. 2017 08:19
Reklama

LawBreakers, další akční titul hlavního a původního designéra série Gears of War, dorazí nakonec i na konzole, zatím však pouze na PlayStation 4. Dočíst se o tom můžete na oficiálním blogu konzole, CliffyB mimo toho však do světa vypouští ještě řadu dalších informací týkajících se této hry i její plánované budoucnosti.

Předem musíme podotknout, že datum vydání stále ještě neznáme, zákony fyziky a zejména gravitaci popírající titul by však měl dorazit ještě letos, a to na obě v současnosti plánované platformy (PC skrze Steam a PS4) naráz.

CliffyB tím vmetává pomyslný políček do tváře Bethesdy a potažmo id Software, neboť dle těch kupříkladu není možné dotlačit chystaný Quake Champions i na konzole. Na konto dalších konzolových verzí (čtěte Xbox One) pak CliffyB na Redditu v rámci dotazové sekce AMA dodává, že v případě Scorpia se Microsoft skutečně pochlapil (věhlasný tvůrce však použil poněkud peprnější jazyk) a v budoucnu je tedy celkem možné, že se hra podívá i tam.

Nicméně na podporu spojeného hraní napříč platformami můžeme zapomenout rovnou, neboť PC hráči by prý akorát byli vždy zvýhodněni a vyhrávali by prý klidně i v devíti z desíti případů. Doprovodný komentář na Twitteru je ostatně vypovídající sám o sobě:

Každopádně PlayStation 4 verze LawBreakers reálná je, stát by měla 30 dolarů (v přepočtu zhruba 700 korun) a půjde o konzolový debut vydavatele hry, společnosti Nexon. Cenovka je to navíc koncová a mikrotransakce ve hře mají mít podobu pouze možnosti zakupovat kosmetické předměty. Takzvaný pay-2-win model prý tedy naštěstí nehrozí (o důvodech opuštění F2P modelu čtěte zde), k tomu se hra ani nedočká season passu a stejně tak všechen další dodatečný obsah slibuje být šířen zcela zdarma.

Čeho se však hra dozajista dočká je podpora Playstationu 4 Pro, byť finální podobu tohoto příslibu zatím ještě neznáme. Podobu hry samotné však již poznat můžeme – níže se můžete podívat vedle nově zveřejněné CGI ukázky vypuštěné u příležitosti oznámení PS4 verze také na první gameplay záběry pocházející přímo z konzolové verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama