Ubisoft potvrzuje Far Cry 5, bude v Montaně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft potvrzuje Far Cry 5, bude v Montaně

Ubisoft potvrzuje Far Cry 5, bude v Montaně

David Plecháček

David Plecháček

22. 5. 2017 17:22 36
Reklama

Hrom do toho! No to je typické – celý den je ticho jako po pěšině, a pak oficiálně oznámí a představí Far Cry 5. Ano, v průběhu dne jsme sice zaregistrovali nepodložené zprávy, podle nichž měl být hlavní hrdina stoupencem nějaké zvláštní a netypické víry jako je například herec Tom Cruise, a že by se hra měla odehrávat v Montaně, ale tak briskně potvrzené informace jsme vážně nečekali.

No potvrzené, buďme zdrženliví. Série čtyř videí nejsou gameplay záběry a nepředstavují nic konkrétního, jenom nás vítají v malebném státě Montana na severozápadě USA. Alespoň ta se potvrdila. Čtvrtá největší země Spoejných států bude dějištěm pátého dílu Far Cry. Konkrétně fiktivní Hope County, tedy okres, který je představován v sérii vídeí. Můžete se na sérii podívat:

Inu, příjemná země, že? Videím nelze upřít atmosféra - ta z nich sálá neuvěřitelným způsobem. Hororové vyznění sérii evidentně svědčí. Může za to i fakt, že nevidíme CGI trailer, ani gameplay záběry, ale hranou ukázku. K představení hry dojde ještě před E3, 26. května - a i když je škoda, že si Ubisoft nepřichystal takové představení přímo na keynote, alespoň nebudeme muset spekulovat a budeme vědět, na čem jsme. 

O traileru psal v minulosti deník Great Falls Tribute, list ze státu Montana, který otiskl, že jeden produkční tým natáčí u kostela blízko vesničky Poplar teaser na novou hru. Samozřejmě jsme ale nemohli tušit, o co se jedná. Dnes už to konečně víme. O Far Cry se okamžitě začalo šířit množství spekulací, ale bohužel nemůžeme ani jednu teorii potvrdit. Ani tu, kterou jsme popsali v úvodu, totiž že by byla hlavní postava scientolog nebo člověk podobného vyznání. Objevují se i informace, že by Far Cry měl být western. Na detaily si musíme počkat. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama