Trailer láká na rozšíření pro Little Nightmares
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer láká na rozšíření pro Little Nightmares

Trailer láká na rozšíření pro Little Nightmares

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 5. 2017 08:15 3
Reklama

Na atmosférickou plošinovku Little Nightmares jsme se velice těšili, nakonec by se však dala v krátkosti shrnout citátem Varla Frištenského z divadelní hry Dobytí severního pólu: “Tak bylo to hezký, ale že bych to musel vidět dvakrát…” Přesto se titul znovu připomíná novým trailerem, v němž se chlubí oceněními a naznačuje možné pokračování

V naší recenzi si hra vysloužila hodnocení 3/5 s tím, že to vůbec není špatné, na kvality konkurence v podobě Limba, Inside nebo Unravelu ale dílo švédských Tarsier Studios nestačí. Jak ale trailer ukazuje, Little Nightmares si v hodnocení nejrůznějších médií vedly velmi dobře a na stole je tedy možnost nějaké formy pokračování. Tisková zpráva vydavatelství Bandai Namco nabádá k tomu, abychom trailer skutečně zhlédli až do konce. A tentokrát se to docela vyplatí..

V posledních několika vteřinách totiž vidíme malou Six, hrdinku Little Nightmares, jak na obrazovce sleduje jakéhosi chlapce. Jeho identita je neznámá a zatím ani nevíme, jestli jeho příběh naváže na události základní hry a on se k Six přidá, nebo jestli v DLC nebo dokonce plnohodnotném pokračování budeme sledovat jeho vlastní osudy, aniž by se s hrdinkou ve žluté pláštěnce setkal. Rozhodně by ale bylo zajímavé, pokud by s příchodem nové postavy vývojáři do hry zakomponovali kooperativní režim pro dva hráče.

Tarsier Studios svůj počin oznámili již v roce 2014, tehdy ještě pod jménem Hunger. Tehdy měla hra vyjít exkluzivně na platformu PlayStation 4, po problematickém vývoji se titul znovu objevil loni v létě pod názvem Little Nightmares, pod svá křídla si jej vzalo vydavatelství Bandai Namco. Tarsier Studios se v minulosti podíleli například na rozšířeních pro sérii Little Big Planet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama