Sony má s E3 letos velké plány
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony má s E3 letos velké plány

Sony má s E3 letos velké plány

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 5. 2017 09:38 11
Reklama

Sony toho na E3 plánuje nakonec o něco více než jen tradiční prezentaci a celkově lákají k akci, jež nese jméno PlayStation Live from E3 2017. Ta obsáhne nejen samotnou konferenci, ale nabídne rovněž obsah hned po tři další dny po samotné E3 konferenci.

Celkový program nastartuje představení ve dvě hodiny ráno v úterý 13. června (tehdy startuje pouze úvod, samotná show vypukne až ve 3 hodiny ráno), následovat bude tentýž den od devíti večer až do tří do rána následujícího dne další program, a to samé bude k dispozici i ve čtvrtek od devíti večer až do jedné hodiny po půlnoci.

Program prvotní E3 konference je přitom jasný – Sony se vytasí s novinkami po stránce hardwaru i her a ukáže, čím budou fanoušci PlayStationu žít i v následujících měsících, ty další dny pak slibují zprostředkovat hlubší náhled na prvotně představené tituly a novinky. Těšit se tak lze na ukázku demoverzí nových her, na rozhovory s tvůrci, nové dodatečné záběry zhraní i trailery, prezentace her z PSVR a další exkluzivní novinky. Všechen takto slíbený obsah pak slibuje být dostupný na YouTube kanále, na Twitchi i na webu live.playstation.com. Motivací ke sledování pak mohou být takzvané „questy“ pro návštěvníky, o jejichž formě se něco bližšího teprve dozvíme. Program ostatních prezentací pak můžete nalézt například zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama