Paladins již hraje na 11 milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Paladins již hraje na 11 milionů hráčů

Paladins již hraje na 11 milionů hráčů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 5. 2017 19:27 12
Reklama

Multiplayerovou akci Paladins mnoho hráčů i médií připodobňovalo k Overwatch (a někteří šli ještě dál a hru nazývali prostým klonem), dnes je však již celkem jisté to, že si tato akce našla své místo na slunci a spolu s ním i řadu věrných fanoušků.

Vývojářský tým Hi-Rez Studios totiž na Redditu oznámil, že na Steamu byla hra v uplynulém roce nejoblíbenější z hlediska odehraných hodin a na konzolích do hry naskočilo za dva týdny hned na dva miliony hráčů. To ve finále znamená již více než 11 milionů hrajících, což se sice nemusí zdát jako bůhvíjaká cifra ve srovnání kupříkladu třeba právě s Overwatch, konkurence je však v současnosti rozhodně tvrdá a 11 milionů zkrátka není málo. Navíc hra teprve dorazí na tak významný trh, jakým je Čína. Svoji roli na tomto úspěchu má v tomto případě rozhodně fakt ten, že tento titul je distribuovaný s užitím F2P platebního modelu.

A takovýto úspěch samozřejmě znamená přísun i finančních prostředků a těžit z toho ve finále mohou opět jen samotní hráči. K tomu jen Hi-Rez dodávají, že v tomto roce se najelo na systém pravidelných aktualizací hry (nová do hry přistává každé dva týdny) a do hry mimo jiné přibylo i šest nových hrdinů, dvě nové mapy, alternativní režimy hraní a řada dalších větších či menších novinek. A tím rozhodně tvůrci ještě nekončí a ve zmíněném příspěvku na Redditu lze za další spatřit také neméně zajímavé plány do budoucna.

V příštích měsících se tak vylepšení dočká hodnocený režim hry a přibudou i další šampióni. Ti do hry budou přicházet v tempu dva noví hrdinové za každé tři patche a celkově by jich tak ke konci srpna mělo být k dispozici až 30, poté tempo zpomalí a do konce roku bude do hry přibývat i tak alespoň jeden hrdina každý měsíc. Tvůrci za další slibují zrychlit tempo vydávání aktualizací pro konzole (s cílem docílit rozdílu maximálně jednoho týdne oproti PC verzi), vydat jeden nový PvP režim i rozšíření příběhového pozadí hry. Neméně zajímavě pak nakonec zní plánované investice do podpory oficiálních soutěží.

Tento „klon“ se zkrátka čím dál tím více ukazuje být plnohodnotným a zajímavým titulem, který svému publiku má co nabídnout. Vás tímto jen můžeme vyzvat k tomu, abyste se s námi i s dalšími čtenáři podělili o své případné zkušenost a dojmy ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama