Pohádkové RPG Portal Knights právě vyšlo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pohádkové RPG Portal Knights právě vyšlo

Pohádkové RPG Portal Knights právě vyšlo

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 5. 2017 06:44
Reklama

Akční a Minecraft připomínající pohádkový sandbox Portal Knights dorazil v plné verzi na Steam a tým Keen Games u té příležitosti vydal také nový launch trailer odhalující nejen řadu hlavních prvků hry v pohybu, ale především atmosféru hry.

V Portal Knights se vžijete do rolí hrdinů, kteří cestují v roztříštěném světě záhadnými portály a snaží se dát dohromady zbytky toho, co dříve bývalo jednotnou krajinou. Samotné části světa jsou přitom náhodně generované, protkané řadou nepřátel i zákeřných bossů a dle hlavního vzoru hry samozřejmě nechybí ani možnost sbírat či těžit různorodé suroviny a nerostné zdroje a ty následně využívat k budování vlastního zázemí i výbavy.

Řádit je v tomto malebném RPG přitom možné i v kooperaci, a to až ve čtyřech hráčích on-line, anebo ve dvou v režimu rozdělené obrazovky. Našince by přitom mohlo zaujmout zejména to, že hra nabízí českou lokalizaci. Pro bližší informace vás zveme do předešlé aktuality a v případě zájmu každopádně můžete nakupovat na Steamu již nyní, a to za v přepočtu něco málo přes 500 korun. Za stejnou částku pak lze tento titul hrát i na Xbox One a na PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama