Reservoir Dogs jsou na Steamu, sledujte trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Reservoir Dogs jsou na Steamu, sledujte trailer

Reservoir Dogs jsou na Steamu, sledujte trailer

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 5. 2017 12:26
Reklama

O hře Reservoir Dogs: Bloody Days jsme vás opakovaně informovali ve starších novinkách. Akční hra s poměrně originálním taktickým prvkem ve formě přetáčení času je od včerejška na trhu a vydání doplnil také nový trailer.

V tom se můžete pokochat řádně brutální a krvavou top-down akcí, zjistit, jak v praxi fungují ony zmíněné hrátky s časem a také se dozvědět, že hra bude obsahovat žebříčky těch nejlepších Gaunerů a vývojáři plánují pořádání pravidelných turnajů o hodnotné ceny. Bloody Days jsou momentálně k dispozici na Steamu, hra tam stojí 15 eur, do konce května je ale k mání s 10% slevou. Během roku by mělo dojít i na verzi pro Xbox One.

Singleplayerová kampaň má 18 úrovní, v nichž se setkáte prakticky se všemi starými známými z filmu. Akce se odehrává například v bance, v docích nebo nočních klubech. Vývojářům ze studia Big Star Games projekt posvětila filmová produkční společnost Lionsgate, slavné postavy ale nemají podobu ani hlasy svých filmových předobrazů.

Gauneři od Quentina Tarantina letos slaví 25. narozeniny. Jedná se o režisérovu prvotinu, která ale ve své době zdaleka nezaujala tolik, jako následující Pulp Fiction. V Gaunerech se ovšem objevila celá řada slavných herců, jako je Harvey Keitel, Michael Madsen, Steve Buscemi nebo Tim Roth.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama