Zítra vychází česká hra ve stylu Yooka-Laylee
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zítra vychází česká hra ve stylu Yooka-Laylee

Zítra vychází česká hra ve stylu Yooka-Laylee

David Plecháček

David Plecháček

18. 5. 2017 13:11 7
Reklama

Renesanci 3D adventur dovrší Rime. Ještě před očekávanou novinkou se nám ale do rukou dostane Skylar & Plux. Nenápadná hopsačka vychází už zítra, a našince by mohlo zaujmout, že se na ní podílí i česká společnost Grip Digital. PR manažer George Mamakos na PlayStation Blogu představuje svou novinku hráčům, kteří o ní ještě ani nezavadili.

Abychom uvedli věci na pravou míru, Skylar & Plux: Adventure on Clover Island není ryze česká hra. Grip Digital na projektu opět spolupracuje s jiným týmem, tentokrát se stockholmským debutantem Right Nice Games, ale kromě toho působí jako vydavatel. 3D plošinovka na první pohled nepůsobí nijak třeskutě originálně a vlastně v lecčem připomíná nedávnou ne tak úspěšnou dvojici Yooka-Laylee.

Jenže titul ani třeskutě originální být nemá. „Jedná se o poctu milovanému žánru předchozích dekád, která kombinuje klasický gameplay, různorodou výbavu a lehkovážný až komický příběh. Odehrává se ve světě, který nám připomíná dobrodružství z dob, když jsme byli malí,“ říká Mamakos.

Exotický Clover Island bude hrát všemi barvami. Skylar Lynxe coby sněžná kočka se záhadnou robotickou paží a Plux Owlsley jako její sidekick musí zastavit zlé industrialisty, kteří si chtějí Clover Island podmanit. Na cestě za dobrodružstvím hráč musí prorazit cestu čtyřmi různými prostředími a desítkami levelů, které jsou protkány bossfighty. Během nich se dostanete například do vulkánu nebo do vesmíru.

Pokud s oblibou vzpomínáte na pozdní devadesátá léta a období kolem nového milénia, a především na hry jako je Mario, Jak & Daxter nebo Spyro, Skylar & Plux je prý něco přesně něco pro vás.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama