Otevřená beta Gwentu startuje příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Otevřená beta Gwentu startuje příští týden

Otevřená beta Gwentu startuje příští týden

Pavel Makal

Pavel Makal

18. 5. 2017 08:00
Reklama

Třetí Zaklínač nepřinesl jen masivní otevřený svět, hromadu úkolů a skvělou atmosféru, notně podpořenou slovanskou mytologií, ale také karetní minihru, která následně díky své popularitě přerostla v samostatný titul. Gwent: The Witcher Card Game už od října podstupuje uzavřený beta test, již brzy si ale budou moci zahrát všichni dle libosti.

Vývojářská a vydavatelská společnost CD Projekt RED totiž oznámila, že se Gwent přesouvá do fáze otevřené bety, a to na všech platformách, kde bude hra dostupná, tedy na PC, PS4 a Xboxu One. Open Beta započne příští týden, konkrétně ve středu 24. května.

Vývojáři chtějí, aby startovní linie byla pro všechny stejná, proto budou sbírky karet a dosažený postup hráčů resetovány. Pokud jste si ale do pořizování kartiček skrz předměty Card Kegs investovali reálné peníze, nemusíte se bát, vše dostanete zpět. Účastníci uzavřeného testu také dostanou speicální odměny na základě toho, jaké úrovně dosáhli. Zachovány budou i všechny zvláštní dárky, jako třeba speciální karta s Geraltem. Vývojáři upozorňují, že servery se hrou budou od 22. do 24. května vypnuty z důvodu přechodu na otevřený test.

Samostatný Gwent byl oznámen na loňské E3 v průběhu tiskové konference Microsoftu. Koncept minihry ze Zaklínače 3 byl rozšířen, vybalancován a částečně přepracován, aby nabízel větší variabilitu a více strategických možností. Hra se momentálně soustředí primárně na multiplayerová klání, v plánu je ale i příběhový režim pro jednoho hráče. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama