Nové info a artworky z Darksiders 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové info a artworky z Darksiders 3

Nové info a artworky z Darksiders 3

Pavel Makal

Pavel Makal

18. 5. 2017 13:21 5
Reklama

Třetí díl série Darksiders byl záhy po svém poněkud předčasném odhalení oficiální oznámen a my se tak již můžeme těšit na příští rok, kdy by hra měla dorazit do obchodů a poskytnout nám další zážitky v kůži jezdce, nebo tentokrát spíše jezdkyně Apokalypsy. Serveru IGN se podařilo získat rozhovor s prezidentem vývojářské společnosti Gunfire Games Davidem Adamsem, z nějž vzešlo několik zajímavých informací.

Ve videu nejprve vidíme jednu z úvodních lokací, která se nazývá Haven. Adams připomíná, že Fury může svůj bič využívat nejen pro boj, ale také pro překonávání propastí a dalších překážek. Zjišťujeme také, že se vrátí minimálně jeden starý známý s předchozích dílů a vývojáři se tentokrát chtějí výrazně soustředit na to, aby herní prostředí nenabízelo jen depresivní a postapokalyptické výjevy, ale také vyloženě hezké lokace. Adams připouští, že mnoho oblastí v Darksiders má hodně temnou a děsivou atmosféru, třetí dál má přijít s kontrastem ve formě bujné vegetace a živoucí přírody. Očekávejme také větší barevnou paletu.

Fury bude disponovat celou řadou zbraní, ty ale budou odhaleny až později. Tou primární je ale bič, soubojový systém je velmi podobný starším dílům. Zbraně lze vylepšovat, hlavní postava má poměrně slušnou zásobu pohybů, úderů a speciálních komb. Co se týče rychlosti soubojů, Fury údajně stojí někde na pomezí předchozích dvou protagonistů. Fury je čarodějka a i to se v soubojích náležitě projeví. Její vlasy jsou ikonickým poznávacím znamením a budou měnit svou podobu v závislosti na různých schopnostech. 

Hra se točí kolem sedmi smrtelných hříchů a hlavně jejich zosobnění. Každý z nich obývá určitou oblast a prvním, kterého ve hře potkáte, bude Lenost. Toto odporné hmyzí stvoření žije v kanálech pod městem a stejně jako šestice jeho kolegů postupně mění okolní prostředí k obrazu svému. Adams zmiňuje příběhové pozadí, z něhož vyplývá, že jezdci Apokalypsy sedmičku hříchů v minulosti porazili a uvěznili. Díky událostem kolem konce světa se jim však podařilo uniknout a už zase šíří svůj zlovolný vliv. Fury je tedy vyslána na Zem, aby se o ně znovu postarala.

Ve hře tedy bude sedm rozdílných prostředí, každé se svými unikátními hádankami a nepřáteli. Někteří protivníci ze starších dílů oslaví svůj návrat, přibude ale i mnoho nových. Adams říká, že jeho oblíbeným prvkem v sérii Darksiders je kombinace reálných prostředí a fantasy elementů. Právě toho bychom se ve třetím dílu měli dočkat v hojné míře. Kromě komentovaného videa se také objevilo několik nových artworků, naleznete je v naší galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama