Nový South Park vyjde až na podzim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový South Park vyjde až na podzim

Nový South Park vyjde až na podzim

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 5. 2017 19:04 1
Reklama

Přirozenou kontroverzí a věčnými odklady stíhaný South Park: The Fractuterd But Whole se konečně dočkal oznámení jistě již finálního data vydání a spolu s tím se můžete pokochat rovněž čerstvým a nadávkami nabitým trailerem.

Jestliže jste se ale těšili na brzké vydání hry, tak vás musíme ještě zklamat – další kapitola herního South Parku dorazí až po prázdninách, 17. října. Tehdy budou moci hráči naskočit do hry a tvořit si vlastního hrdinu (anebo hrdinku) i s unikátním příběhovým pozadím s tím, že co se stane poté, to bude již jen na nich samotných a na tom, jak se jim bude ve skupině kladných hrdinů jménem Coon & Friends dařit. Tato skupina vytvořená okolo Cartmana se přitom pokouší založit vlastní značku, a to hned pouhý jeden den po událostech prvního dílu.

A do těch bude možné naskočit v jedné ze čtyř edic – Standard, Gold, Steelbook Gold a Collector’s a většinu z nich si můžete předobjednat na Xzone již nyní. Nehledě na vybrané edici pak hráči obdrží zdarma první díl. Od toho se toho přitom na první pohled zas tak příliš mnoho nezměnilo, což ale nemusí být nutně na škodu a více o tom již ostatně více vypovídá přiložený a přinejmenším lehce nekorektní trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama