Elite: Dangerous vyjde na PS4 v červnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Elite: Dangerous vyjde na PS4 v červnu

Elite: Dangerous vyjde na PS4 v červnu

David Plecháček

David Plecháček

17. 5. 2017 09:16 2
Reklama

Elite: Dangerous je na trhu od 6. prosince 2014 ve verzi pro PC a od 6. října 2015 na Xboxu One. I když už může být „nový“ Elite pro kdekoho passé, blížíce se vydání na PlayStationu 4 může stále někomu udělat radost. Britští Frontier Developments oznámili, kdy vesmírný simulátor na konzoli od Sony dorazí.

Červen začíná být pomalu ale jistě hrami nabitým měsícem. Vychází Tekken 7, DLC pro TESO: Morrowind, ale především WipEout Omega Collection, DiRT 4, Crash Bandicoot N.Sane Trilogy nebo Dead By Daylight. Fajnšmekři neopovrhnou ani novým přírůstkem do série Micro Machines. A majitelé PlayStationu si mohou k seznamu připsat i zmíněný Elite.

V úterý 27.června si buď mohou zapnout PS Store a hru si pořídit digitálně, nebo se mohou sebrat a vyrazit do obchodů a pořídit si klasickou fyzickou kopii. Pokud vás dosud Elite míjel, fyzickou kopii si od tohoto datumu můžete pořídit i na Xboxu One a PC. Její součástí bude i rozšíření Horizons.

Vývojáři říkají, že verze pro PS4 bude těžit z unikátních vlastností PS4 a PS4 Pro. Hra by měla údajně využívat bezezbytku DualShock 4. Na co se můžete těšit představuje i nový trailer. O něj vás samozřejmě nemůžeme ochudit.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama