Další ročník F1 přinese monoposty z minulosti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další ročník F1 přinese monoposty z minulosti

Další ročník F1 přinese monoposty z minulosti

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 5. 2017 13:35 7
Reklama

Tak trochu návrat do historie a ke kořenům vlastní disciplíny představuje ukázka na nový ročník formulových závodů F1 2017. Vedle letmého pohledu na několikero historických monopostů se pak dozvídáme především to, že ten další ročník vychází na PC a na konzolích 25. srpna.

Přiložené video odhaluje jen tři z plánovaných návratů legend, všechny představené však svojí historií rozhodně stojí za to. Jmenovitě se jedná o McLaren MP4/4 Alaina Prosta a Ayrtona Senny ze sezóny 1988, Williams FW14B, do kterého v roce 1992 usedali Nigel Mansell a Riccardo Patrese a konečně modernější Ferrari F2002, se kterým na okruzích řádili Rubens Barrichello a Michael Schumacher. Včasné předobjednávky hry pak hráčům zajistí exkluzivní přístup k onomu McLarenu MP4/4 z roku 1988. Pro ostatní hráče bude tento monopost později po vydání hry k mání i samostatně, avšak za dodatečný příplatek.

Ke konci srpna pak Codemasters kromě celkem dvanáctky legendárních vozů pečlivě vybraných z třicetileté historie soutěže nabídnou i bohatší režim kariéry, vypilovanější on-line složku hry a nový režim nazývaný Championships a opět se pokusí zprostředkovat co možná nejvěrohodnější zážitek ze závodních víkendů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama