Battlestar Galactica se vrátí jako 3D strategie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlestar Galactica se vrátí jako 3D strategie

Battlestar Galactica se vrátí jako 3D strategie

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 5. 2017 12:22
Reklama

Tvůrci z týmu Black Lab Games ve spolupráci s vydavatelem Slitherine chystají novou strategii zasazenou do známého sci-fi univerza Battlestar Galactica. Hra nese podtitul Deadlock, dorazí na konzole i na PC ještě letos a slibuje přinést důraz na taktickou složku i známé postavy a události.

Celým jménem Battlestar Galactica Deadlock bude real-timovou 3D strategií s možností pozastavení taktických bitev, ve kterých bude možné nasazovat známé koráby (Vipery, Raptory i samotné křižníky třídy Battlestar) a v neposlední řadě dojde i na souboje na palubách lodí. Strategická složka bude za další mimo jiné obsahovat i starosti se sháněním plánů nových lodí a další management, prim však možná poněkud překvapivě slibuje hrát i samotný příběh.

Ten přinese staré známé lokace i postavy a přidá k nim samozřejmě i nějaké nové, vše pochopitelně s citem k původní předloze. Události hry se přitom budou odehrávat během prvního konfliktu se zdivočelými Cylony a hra vrhne hráče do dění čtyři roky po vypuknutí samotného konfliktu. Tehdy ještě žádná z dvanácti kolonií nepadla a stále je tedy co zachraňovat, další směřování příběhu však musí být fandům předlohy celkem jasné.

V současnosti se můžete zaregistrovat na webu vydavatele hry a pokusit se tím získat možnost vyzkoušet si betaverzi hry. Ta bude probíhat exkluzivně na PC s tím, že plná verze by měla dorazit během léta, a to i na zmíněné konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama