Wildlands obdrží další DLC v červnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wildlands obdrží další DLC v červnu

Wildlands obdrží další DLC v červnu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 5. 2017 08:22 4
Reklama

Druhý přídavek pro akční Ghost Recon: Wildlands se jmenuje Fallen Ghosts a na trh a mezi hráče dorazí 6. června, majitelé season passu se jej dočkají o týden dříve, tedy 30. května. Příběh přídavku se bude odehrávat po událostech hlavní hry a v době, kdy je kartel Santa Blanca již zcela rozložený. Trable tím však nekončí, neboť ve virtuální Bolívii následně vypukne občanská válka.

Jedinou významnou vojenskou silou v zemi zůstanou jednotky Unidad, jež do svých řad lákají dobrovolníky a které se snaží v zemi opětovně nastolit pořádek, začne jim však růst nebezpečná konkurence. Ta ponese jméno Los Extranjeros a půjde o odpadlíky z již rozpadlého drogového kartelu Santa Blanca. A tito zabijáci si přitom vytyčili jediný cíl – zlikvidovat v zemi všechny přeživší americké agenty. Není tedy třeba dodávat, že jednotkám Ghost půjde o krk i tentokrát, a nejenom jim.

Ghosti budou mít za úkol dostat ze země nejen zbývající agenty CIA, ale i vybrané americké civilisty. Proti nim přitom budou stát nové třídy bojovníků – obrněnci s neprůstřelnými vestami, elitní snajpři vybavení detektory pohynu, techničtí specialisté se schopnostmi vyřazovat z provozu pokročilou elektroniku a experti na utajení. Ti jsou nebezpeční v tom, že u sebe mají velmi pokročilé technologie, jež je v reálném čase činí prakticky neviditelnými.

Náplň přídavku přinese patnáct příběhových misí, do nichž půjde naskočit s avatary na dosud maximální třicáté úrovni. Maximální dosažitelná úroveň se nicméně zvýší na 35 a do hry rovněž přibude na devět nových schopností postav, šestice zbraní, čtyři bossové a další drobnosti, o nichž se můžete dočíst například na blogu Ubisoftu. Něco pak mohou napovědět i přiložené obrázky ve 4K rozlišení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama