Sci-fi závody Redout zamíří i na konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sci-fi závody Redout zamíří i na konzole

Sci-fi závody Redout zamíří i na konzole

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 5. 2017 12:05
Reklama

Futuristická závodní arkáda jménem Redout a přímá konkurence konzolové série WipeOut vyšla na PC již 2. září loňského roku a potěšit mohla zejména podporou virtuální reality. A koncem léta díky spolupráci vývojářů z týmu 34BigThings a vydavatele 505 Games dorazí potěšit i hráče na konzolích, avšak bez oné podpory VR zařízení.

Zkrátka však hráči na Xbox One a na PS4 naštěstí nepřijdou a takzvaná Redout: Lightspeed Edition potěší jak režimem rozdělené obrazovky (ten do PC verze dorazil teprve nyní), tak i obsáhnutím rozšiřujících balíčků Europa a Neptune. K tomu se hráči dočkají navrch také nových laků pro své závodní vozy, jež se budou odvolávat k typickým barvám zvolené konzole.

Redout dorazí na Xbox One a na PS4 31. srpna a stát bude něco málo přes tisíc korun. Později tento rok by však měla být k mání i verze pro Nintendo Switch. Specifika ani datum vydání této edice však ještě neznáme. Sympatické je ale rozhodně to, že pokud by vás hra svým charakterem zaujala, tak si ji můžete zdarma vyzkoušet již nyní – na Steamu je totiž k nalezení hratelná demoverze PC verze a sami tak můžete zakusit, zač je toho v této moderní závodní arkádě loket.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama